Dersom du ønsker mer informasjon om eller vil melde deg på kurs hos oss vil vi gjerne høre fra deg.

Ta kontakt ved å sende en e-post til marianne@advanceit.no eller ring på telefon 99 50 49 14.

 

Silje Sylte ved PC
Excel opplæring på arbeidsplass ved instruktør Marianne Nylund

Opplæringen i Excel har gjort arbeidshverdagen min enklere. Har fått laget maler til fakturagrunnlag og lønnsrapporter som korter ned på tidsbruken betraktelig.  -Og så var det så mye enklere enn jeg hadde trodd. Var virkelig en aha-opplevelse!

Silje Sylte
NOOSA AS

 

Nyttig kurs i flott lokale!
Kursleder Marianne Nylund presenterte kurset Excel Videregående på en meget ryddig og pedagogisk måte. Øvingsoppgavene var relevante og sammensatt av flere Excel-funksjoner som ble brukt i kombinasjon. I tillegg hadde Marianne gode svar på alt som skulle dukke opp av spørsmål underveis. Jeg vil anbefale kurset på det sterkeste for alle som søker å utfylle sine Excel-kunnskaper og lære detaljerte funksjoner og snarveier til å forenkle sin arbeidshverdag.
Stor takk til Marianne og AdvanceIT !

Sebastian Westergren
Sales Development Manager
Montel AS
 

 

Athene Kursformidling AS
har kvalitetssikret kursinstruktører i 16 år og setter kun opp kurs med de beste. Vi har samarbeidet med Marianne Nylund i 8 år og er svært godt fornøyd med det. Hun stiller alltid godt forberedt, har høy kompetanse, naturlige gode pedagogiske evner og er svært hjelpsom. Både vi i Athene Kursformidling og våre deltakere gjennom åtte år er svært godt fornøyd med hennes leveranser. Jeg kan på det varmeste anbefale et kurs eller samarbeid med Marianne Nylund. 

Mariann Staxrud Ustmo
Athene Kursformidling AS

 

Ateam Inneklimaservice AS
Access er et program som vi har hatt lyst til å ta i bruk lenge, men det har vært for innviklet å lære seg dette selv uten å måtte bruke alt for mye tid.
Vi bestemte derfor at vi ville benytte dere for å kunne hjelpe oss med å få et innblikk i hva dette programmet kan hjelpe oss med.
I løpet av èn dag sitter vi igjen med grunnlaget vi var ute etter for å lære oss mer. Vi kan i dag utføre enkle databaseoppsett som vil være til nytte i vårt fremtidige arbeid.
Når vi kommer til et problem som krever et ytterligere tilskudd av kompetanse, vil vi uten å nøle, kontakte dere igjen.
Tusen takk for et lærerikt-, og ikke minst; hyggelig kurs.

Øyvind Mårem
Ateam Inneklimaservice AS

 

Er fortsatt i «Excel-modus» etter å ha gjennomført et fantastisk kurs i Excel Noe Øvet hos Marianne i AdvanceIT. Kurset var meget godt lagt opp og Marianne er en superdyktig og hyggelig pedagog som får alle til å føle at Excel er «piece of cake».

Kurset ble avholdt i lyse lekre lokaler i Oslo nær Solli Plass – så praktisk og lett tilgjengelig. Takk igjen til Marianne som medvirket til at Excel ikke lenger er så uoverkommelig og innviklet som det en gang var. Jeg kommer snart tilbake på nytt, oppfølgende kurs hos deg Marianne og anbefaler herved dine kurs på det varmeste!! smil

SIRI T. HAUGLUND
Administrasjonsansvarlig/Head of administration
BULL&CO Advokatfirma AS

 

Jeg var eneste kursdeltaker på kurset Excel nybegynner, så jeg fikk maksimalt ut av kurset.  Marianne er dyktig og flink til å lære bort, så jeg er svært fornøyd! Jeg anbefaler kurset på det varmeste! !

Lisbeth Sørlie
Aspelin Ramm Eiendom AS

Kurset var i et flott lokale i nærheten av der jeg jobber så det var enkelt å finne fram. Jeg ønsker å gi de varmeste anbefalinger til kursleder Marianne Nylund for å være utrolig tålmodig og flink til å forklare og veilede meg under kurset. Hun ga meg motivasjon og frembringer hele tiden budskapet om at Excel er gøy, og et nyttig verktøy i arbeidslivet.

Etter å ha tatt jevnlige korte pauser samt en koselig lunsj ute, fikk jeg pustet ut og igjen hentet ny energi til å lære meg mer nytt. På slutten av dagen gikk jeg ut fra kurset med selvtillit og følelsen av at jeg nå behersker Excel og har blitt enda mer nysgjerrige på å ta i bruk Excel for å gjøre mine daglige arbeidsoppgaver enklere. Jeg ønsker deg lykke til videre og at du får fram motivasjonen til flere deltakere som jeg fikk av deg.

Thi Tran
Accountant, Financial Dep.
W.R. Berkley Insurance Norway NUF