Excel 
Excel nybegynner, passer for deg som ikke har brukt Excel tidligere, og som ønsker å lære alt helt fra grunnen.
Innhold: Lage gode regnearkoppsett med enkle formler og riktige formater. Enkle diagrammer, tabeller og sorteringer. Gjenbruk av regneark.
Excel noe øvet, passer for deg som har brukt Excel noe, kan lage enkle formler og formateringer, og som ønsker å lære mer.
Innhold: Bygge opp regnearkoppsett med formler, funksjoner og diagrammer. Summere flere regneark. Låse celler. Absolutt cellereferanse, parenteser, hvis formler, Pivottabell.
Excel videregående, passer for deg som har brukt Excel mye, og er vant med å lære nye ting raskt. Vi går fortløpende igjennom avanserte formler, funksjoner, pivot, makroer m.m.

PowerPoint
PowerPoint nybegynner, passer for deg som er helt ny på PowerPoint eller har brukt det litt og ønsker å lære alt fra grunnen.
Innhold: Lage en presentasjoner på riktig og enkel måte, med bruk av bilder, tekst, diagrammer, organisasjonskart og SmartArt. Topp og bunntekst, redigering i malen m.m.
PowerPoint Videregående, Passer for deg som har brukt PowerPoint mye, og som ønsker å lære mer.  Passer godt for deg som vil lære å lage egne maler.
Innhold: Lage egne maler og redigere i malen. Tekst, bilder, diagrammer, tabeller organisasjonskart, SmartArt, animasjoner, videoklipp, hyperkoblinger, 

Grunnleggende VBA Programmering i Excel

Vi lager vår første makro, Absolutt og relativ innspilling, Den personlige makroprojekt mappen, Forskjellige måter å avspille makroen på, Makro sikkerhet, 

Hvordan bruker vi  VBA?, Prosedyrer og funksjoner, Håndtering av makroer, Kontroll og løkke strukturer, Innebygde funksjoner, Brukerdefinerte funksjoner

Hva er en variabel?, Lokale og globale variabler, Datatyper, Konstanter, Objektmodellen,, De mest vanlige objekter, Metoder og egenskaper, Projektmappe- og arkhendelser, Meldingsbokser, Design og bruk av brukerskjemaer, Feilhåndteringer,, Bygg en enkel feilhåndtering i din kode.

Word
Word nybegynner, passer for deg som er ny på Word, og som ikke har brukt PC så mye fra før. 
Innhold: Tekstredigering, formateringer, tastatur bruk, kopiering og utklipp, avsnitt, marger, bildebehandling og lagring. 
Word videregående, passer for deg som har brukt Word mye, men som ønsker å lære å jobbe effektivt og kunne overstyre automatikken i Word, ha full kontroll!
Innhold: Hvordan bruke automatikken i Word riktig. Tabulatorer, innrykk, avsnitt, tabeller, autoformat, kopier format, marger, utskrift, stiler, bilder, topp og bunntekst, m.m.

Outlook
Outlook nybegynner, passer for deg som ikke har brukt Outlook før.
Outlook videregående, passer for deg som har brukt Outlook endel, men som ønsker å lære mer om alle mulighetene.

Access
Access nybegynner, passer for deg som ikke har brukt Access fra før, men som ønsker å lære å bruke programmet, og å kunne bygge opp en enkel database selv.
Access videregående, passer for deg som ønsker å bygge opp din egen database fra grunnen, og som ønsker å lære alle mulighetene i Access.

Word for Bacheloroppgave/Masteroppgave
Lei av å bruke dyrebar tid på redigering i Word?
2 timer er alt du trenger!
På dette kurset lærer du å bruke ferdige stiler, automatisk nummerere avsnitt, lage innholdsfortegnelse og sette inn  topp/bunntekst med sidenummerering.

Silje Sylte ved PC
Excel opplæring på arbeidsplass ved instruktør Marianne Nylund

Opplæringen i Excel har gjort arbeidshverdagen min enklere. Har fått laget maler til fakturagrunnlag og lønnsrapporter som korter ned på tidsbruken betraktelig.  -Og så var det så mye enklere enn jeg hadde trodd. Var virkelig en aha-opplevelse!

Silje Sylte
NOOSA AS

 

Nyttig kurs i flott lokale!
Kursleder Marianne Nylund presenterte kurset Excel Videregående på en meget ryddig og pedagogisk måte. Øvingsoppgavene var relevante og sammensatt av flere Excel-funksjoner som ble brukt i kombinasjon. I tillegg hadde Marianne gode svar på alt som skulle dukke opp av spørsmål underveis. Jeg vil anbefale kurset på det sterkeste for alle som søker å utfylle sine Excel-kunnskaper og lære detaljerte funksjoner og snarveier til å forenkle sin arbeidshverdag.
Stor takk til Marianne og AdvanceIT !

Sebastian Westergren
Sales Development Manager
Montel AS
 

 

Athene Kursformidling AS
har kvalitetssikret kursinstruktører i 16 år og setter kun opp kurs med de beste. Vi har samarbeidet med Marianne Nylund i 8 år og er svært godt fornøyd med det. Hun stiller alltid godt forberedt, har høy kompetanse, naturlige gode pedagogiske evner og er svært hjelpsom. Både vi i Athene Kursformidling og våre deltakere gjennom åtte år er svært godt fornøyd med hennes leveranser. Jeg kan på det varmeste anbefale et kurs eller samarbeid med Marianne Nylund. 

Mariann Staxrud Ustmo
Athene Kursformidling AS

 

Ateam Inneklimaservice AS
Access er et program som vi har hatt lyst til å ta i bruk lenge, men det har vært for innviklet å lære seg dette selv uten å måtte bruke alt for mye tid.
Vi bestemte derfor at vi ville benytte dere for å kunne hjelpe oss med å få et innblikk i hva dette programmet kan hjelpe oss med.
I løpet av èn dag sitter vi igjen med grunnlaget vi var ute etter for å lære oss mer. Vi kan i dag utføre enkle databaseoppsett som vil være til nytte i vårt fremtidige arbeid.
Når vi kommer til et problem som krever et ytterligere tilskudd av kompetanse, vil vi uten å nøle, kontakte dere igjen.
Tusen takk for et lærerikt-, og ikke minst; hyggelig kurs.

Øyvind Mårem
Ateam Inneklimaservice AS

 

Er fortsatt i «Excel-modus» etter å ha gjennomført et fantastisk kurs i Excel Noe Øvet hos Marianne i AdvanceIT. Kurset var meget godt lagt opp og Marianne er en superdyktig og hyggelig pedagog som får alle til å føle at Excel er «piece of cake».

Kurset ble avholdt i lyse lekre lokaler i Oslo nær Solli Plass – så praktisk og lett tilgjengelig. Takk igjen til Marianne som medvirket til at Excel ikke lenger er så uoverkommelig og innviklet som det en gang var. Jeg kommer snart tilbake på nytt, oppfølgende kurs hos deg Marianne og anbefaler herved dine kurs på det varmeste!! smil

SIRI T. HAUGLUND
Administrasjonsansvarlig/Head of administration
BULL&CO Advokatfirma AS

 

Jeg var eneste kursdeltaker på kurset Excel nybegynner, så jeg fikk maksimalt ut av kurset.  Marianne er dyktig og flink til å lære bort, så jeg er svært fornøyd! Jeg anbefaler kurset på det varmeste! !

Lisbeth Sørlie
Aspelin Ramm Eiendom AS

Kurset var i et flott lokale i nærheten av der jeg jobber så det var enkelt å finne fram. Jeg ønsker å gi de varmeste anbefalinger til kursleder Marianne Nylund for å være utrolig tålmodig og flink til å forklare og veilede meg under kurset. Hun ga meg motivasjon og frembringer hele tiden budskapet om at Excel er gøy, og et nyttig verktøy i arbeidslivet.

Etter å ha tatt jevnlige korte pauser samt en koselig lunsj ute, fikk jeg pustet ut og igjen hentet ny energi til å lære meg mer nytt. På slutten av dagen gikk jeg ut fra kurset med selvtillit og følelsen av at jeg nå behersker Excel og har blitt enda mer nysgjerrige på å ta i bruk Excel for å gjøre mine daglige arbeidsoppgaver enklere. Jeg ønsker deg lykke til videre og at du får fram motivasjonen til flere deltakere som jeg fikk av deg.

Thi Tran
Accountant, Financial Dep.
W.R. Berkley Insurance Norway NUF