AdvanceIT Kurssenters personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan AdvanceIT Kurssenter samler inn og bruker personopplysninger. AdvanceIT Kurssenter, ved innehaver Marianne Nylund, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Hva vi bruker personopplysninger til

Vi bruker opplysninger om deg til å administrere kurs og konsulentoppdrag.

Ved påmeldig til kurs registreres informasjon som navn, stillingstittel, e-postadresse, telefon, adresse og betalingsadresse. Opplysningene slettes når kurset/kursene er avsluttet.

Konsulenttjenester

Når vi tilbyr konsulenttjenester fra våre ansatte og underleverandører vil konsulentene lagre kontaktinformasjon om dem de samarbeider med som er nødvendig for å få levert tjenestene. Resten av informasjonen de får tilgang til reguleres i konsulentavtalene og taushetserklæringer knyttet til oppdraget.

Behandling av personopplysninger på advanceit.no

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev tilbudsforespørsler eller påmelding til kurs. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Nettstatistikk

AdvanceIT Kurssenter samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på advanceit.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle nettstedet.

Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 46.101.158.25, brukes bare 46.101.158.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. 

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Følgende informasjonskapsler brukes på advanceit.no:

  • _ga - Brukes av Google Analytics og er gyldig i to år fra den opprettes.
  • _gat - Brukes av Google Analytics og er gyldig til økten utløper.
  • _gid - Brukes av Google Analytics og er gyldig i 24 timer.

E-post

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Innsyn, sletting, endring og supplering av informasjon

Personopplysningsloven gir alle registrerte rett til å kreve informasjon hvilke personopplysninger som vi har lagret om deg. Du kan også kreve at uriktige, mangelfulle eller opplysninger som det ikke er lov til å behandle blir rettet, slettet eller supplert.

 

Silje Sylte ved PC
Excel opplæring på arbeidsplass ved instruktør Marianne Nylund

Opplæringen i Excel har gjort arbeidshverdagen min enklere. Har fått laget maler til fakturagrunnlag og lønnsrapporter som korter ned på tidsbruken betraktelig.  -Og så var det så mye enklere enn jeg hadde trodd. Var virkelig en aha-opplevelse!

Silje Sylte
NOOSA AS

 

Nyttig kurs i flott lokale!
Kursleder Marianne Nylund presenterte kurset Excel Videregående på en meget ryddig og pedagogisk måte. Øvingsoppgavene var relevante og sammensatt av flere Excel-funksjoner som ble brukt i kombinasjon. I tillegg hadde Marianne gode svar på alt som skulle dukke opp av spørsmål underveis. Jeg vil anbefale kurset på det sterkeste for alle som søker å utfylle sine Excel-kunnskaper og lære detaljerte funksjoner og snarveier til å forenkle sin arbeidshverdag.
Stor takk til Marianne og AdvanceIT !

Sebastian Westergren
Sales Development Manager
Montel AS
 

 

Athene Kursformidling AS
har kvalitetssikret kursinstruktører i 16 år og setter kun opp kurs med de beste. Vi har samarbeidet med Marianne Nylund i 8 år og er svært godt fornøyd med det. Hun stiller alltid godt forberedt, har høy kompetanse, naturlige gode pedagogiske evner og er svært hjelpsom. Både vi i Athene Kursformidling og våre deltakere gjennom åtte år er svært godt fornøyd med hennes leveranser. Jeg kan på det varmeste anbefale et kurs eller samarbeid med Marianne Nylund. 

Mariann Staxrud Ustmo
Athene Kursformidling AS

 

Ateam Inneklimaservice AS
Access er et program som vi har hatt lyst til å ta i bruk lenge, men det har vært for innviklet å lære seg dette selv uten å måtte bruke alt for mye tid.
Vi bestemte derfor at vi ville benytte dere for å kunne hjelpe oss med å få et innblikk i hva dette programmet kan hjelpe oss med.
I løpet av èn dag sitter vi igjen med grunnlaget vi var ute etter for å lære oss mer. Vi kan i dag utføre enkle databaseoppsett som vil være til nytte i vårt fremtidige arbeid.
Når vi kommer til et problem som krever et ytterligere tilskudd av kompetanse, vil vi uten å nøle, kontakte dere igjen.
Tusen takk for et lærerikt-, og ikke minst; hyggelig kurs.

Øyvind Mårem
Ateam Inneklimaservice AS

 

Er fortsatt i «Excel-modus» etter å ha gjennomført et fantastisk kurs i Excel Noe Øvet hos Marianne i AdvanceIT. Kurset var meget godt lagt opp og Marianne er en superdyktig og hyggelig pedagog som får alle til å føle at Excel er «piece of cake».

Kurset ble avholdt i lyse lekre lokaler i Oslo nær Solli Plass – så praktisk og lett tilgjengelig. Takk igjen til Marianne som medvirket til at Excel ikke lenger er så uoverkommelig og innviklet som det en gang var. Jeg kommer snart tilbake på nytt, oppfølgende kurs hos deg Marianne og anbefaler herved dine kurs på det varmeste!! smil

SIRI T. HAUGLUND
Administrasjonsansvarlig/Head of administration
BULL&CO Advokatfirma AS

 

Jeg var eneste kursdeltaker på kurset Excel nybegynner, så jeg fikk maksimalt ut av kurset.  Marianne er dyktig og flink til å lære bort, så jeg er svært fornøyd! Jeg anbefaler kurset på det varmeste! !

Lisbeth Sørlie
Aspelin Ramm Eiendom AS

Kurset var i et flott lokale i nærheten av der jeg jobber så det var enkelt å finne fram. Jeg ønsker å gi de varmeste anbefalinger til kursleder Marianne Nylund for å være utrolig tålmodig og flink til å forklare og veilede meg under kurset. Hun ga meg motivasjon og frembringer hele tiden budskapet om at Excel er gøy, og et nyttig verktøy i arbeidslivet.

Etter å ha tatt jevnlige korte pauser samt en koselig lunsj ute, fikk jeg pustet ut og igjen hentet ny energi til å lære meg mer nytt. På slutten av dagen gikk jeg ut fra kurset med selvtillit og følelsen av at jeg nå behersker Excel og har blitt enda mer nysgjerrige på å ta i bruk Excel for å gjøre mine daglige arbeidsoppgaver enklere. Jeg ønsker deg lykke til videre og at du får fram motivasjonen til flere deltakere som jeg fikk av deg.

Thi Tran
Accountant, Financial Dep.
W.R. Berkley Insurance Norway NUF